Producten

Image Ik werk in mijn salon met de 2 volgende vernieuwde concepten van Keune, de CARE en de STYLE.

Wie en wat is KEUNE:

Keune bestaat 95 jaar! Keune werd op 6 januari 1922 door de Amsterdamse apotheker Jan Keune opgericht. Jan Keune ontwikkelt in die tijd een innovatieve formule voor permanentvloeistoffen, waarmee Keune de eerste Europese fabrikant van dit product wordt.

Keune is nog steeds volledig onafhankelijk en in handen van de familie. George Keune sr., de zoon van oprichter Jan Keune, verschijnt nog iedere dag op de werkvloer. Het is inmiddels 65 jaar geleden dat hij bij het bedrijf aantrad. Tegenwoordig werken ook zijn zoons voor Keune. Vanuit Keune HQ in Soest wordt een breed scala aan producten, inspiratie- en educatietools en salon-businessconcepten naar meer dan 70 landen geƫxporteerd.

Ik heb de bewuste keuze gemaakt om deze 2 vernieuwde concepten te integreren in mijn salon.

Hiermee kunt u voor een volledige verzorging en nazorg bij Roliens Kapschuur terecht.

Elke prachtige creatie begint bij een gezonde hoofdhuid en mooi glanzend haar. Keune CARE is ontwikkeld om je hierbij optimaal te ondersteunen voor in de salon maar ook om bij u thuis uw haar zo optimaal mogelijk te verzorgen en te onderhouden. Dit professionele, verzorgende behandelingsprogramma bevat hoogwaardige producten verrijkt met essentiƫle mineralen die de hoofdhuid intensief voeden. Het resultaat is een gekalmeerde, gezonde hoofdhuid en gezond haar. Voor vragen en problemen kunt u dan ook bij Roliens Kapschuur terecht mbt uw haar.

Om uw kapsel een styling mee te geven en om zelf thuis uw haar in een bepaald model te doen gebruik ik van Keune het STYLE concept. Hiermee kunt u zelf ook uw haar in model brengen. In grote lijnen bestaat de behandeling uit 2 tot 3 fase’s afhankelijk van wat u wilt: de Prep, de Shape en de Finish. Voor vragen en advies kunt u hiervoor terecht bij Roliens Kapschuur.

Voor zowel de Keune CARE alsook de STYLE zijn de diverse producten te verkrijgen bij Roliens Kapschuur.

Keune CARE

Keune STYLE